HTC One S i XL dobijaju Jelly Bean – kaže australijska Telstra

Objavio u 20/07/2012 u 14:02

One S XLVodeći australijski mobilni operater Telstra je na svom websajtu objavio informacije da će njihovi telefoni HTC One S i One XL dobiti apdejt na Android 4.1 Jelly Bean.

HTC One XL je u stvari HTC One X sa dvojezgarnim Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4 procesorom i LTE tehnologijom, a HTC One S takođe ima isti procesor, ako izuzmemo jadnije verzije sa S3 procesorom namenjene azijskom i našem bednom tržištu.

Na sajtu kompanije Telstra se ne navodi datum izlaska Jelly Bean-a, ali za sve vlasnike S4 čipova je bitno da će ih biti, jer ako HTC isporuči Jelly Bean u Australiju, isporučiće ga i kod nas.

Tags: Android 4.1apdejtHTC One SJelly BeanOne XS4SnapdragonTelstraUpdate

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *