HTC One proglašen za najbolji pametni telefon 2013. na #MWC2014

Objavio u 27/02/2014 u 14:49

Drugi dan MWC-a, a na žalost naš poslednji smo naišli na Marka Savkovića (Head of Product Marketing for Partner Markets), a gde drugo nego na HTC štandu 😀

Marko nam je tada rekao da je HTC upravo dobio nagradu za najbolji pametni telefon 2013. godine za HTC One model. Sat vremena kasnije nam je stiglo i saopštenje 🙂 Na žalost nismo imali dobar WiFi na kongresu, iako su obećavali stalnu i jaku konekciju. Verovatno zato što je bilo puno ljudi, pa smo čekali da dođemo kući.

HTC One je zasluženo dobio ovu nagradu, jer je stvarno pomerio granice u izradi telefona. A evo i zvaničnog saopštenja:

Barselona, Španija, 25. februar 2014 – Vodeći uređaj kompanije HTC, HTC One®, danas je proglašen za najbolji pametni telefon u okviru Global Mobile Award događaja, čime je potvrđen vrhunski dizajn, kao i vodeće mesto kompanije u oblasti inovacija. Za ovu nagradu glasa odbor koji se sastoji od preko 175 nezavisnih stručnjaka iz industrije, na osnovu informacija koje dolaze iz medija i od analitičara, a nagrada odaje priznanje pametnom telefonu za koji sudije veruju da je apsolutno najbolji u celoj industriji.

Godinu dana nakon što je predstavljen na tržištu prošlog februara, HTC One je i dalje u prvom planu industrije mobilnih uređaja i postavlja standarde uz pomoć inovacija poput HTC BlinkFeed™, HTC BoomSound™, UltraPixel kamere i aluminijumskog kućišta, a sve to donosi revoluciju u iskustvu korisnika širom sveta kada su u pitanju mobilni telefoni.

Peter Chou (Piter Čou), direktor kompanije HTC, primio je nagradu izjavivši:

Izuzetno smo ponosni što je HTC One i dalje prepoznat i priznat kao pametni telefon koji podiže standarde svojim elegantnim dizajnom, kao i superiornim audio karakteristikama i impresivnom funkcionalnošću. HTC One je dobio još jednu međunarodnu nagradu, što pokazuje da je uređaj podigao iskustvo korišćenja mobilnih telefona na viši nivo, nastavljajući da izdvaja kompaniju HTC od konkurencije. Unapred se radujemo nastavku ovog uspeha pomoću daljih izvanrednih inovacija koje su u planu za naredne mesece.

HTC One je i prošle godine osvojio i nagradu u okviru Global Mobile Award događaja na Svetskom kongresu mobilne telefonije 2013 za „Najbolji novi telefon, uređaj ili tablet“ .

Svaka čast HTC, definitivno zasluženo, jedini problem, po mom mišljenju je nedostatak marketinga i greške koje ste pravili prethodnih godina. Ako ovako nastavite, imate sigurno svetlu budućnost!

Tags: 2013Global Mobile AwardshtcHTC OneMWC2014najbolji telefon

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Koji god HTC da uzmete u ruke, primeticete neverovatnu lakocu i brzinu rada. HTC je proizvodjac koji je na najbolji nacin spajao osobine software-a sa mogucnostima hardwar-e i na taj nacin dobijao fenomenalne uredjaje. Samo napred!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *