HTC menja slogan “Quietly Brilliant” i duplira budžet za marketing (dobro su se setili)

Objavio u 25/03/2013 u 18:23

HTC-quietly-brilliant-nema-vise

Kompanija HTC je rešila da promeni svoj dosadašnji slogan “Quietly Brilliant” i konačno se dosetila da uloži malo više novca u marketing.

Po mom mišljenju, dosadašnji slogan je bio u redu, jer su generalno imali briljantne telefone (isključujući prvu seriju One telefona), a bili su i veoma quietly, nisu se reklamirali i eksponirali kao Samsung i ostale kompanije.

Novi slogan bi trebalo da bude “odvažan”, “autentičan” i “razigran/veseo”. Odvažnost će reprezentovati kompaniju, autentičnost bi trebalo da govori da HTC ne voli da kopira druge (kao što to čine Apple i Samsung), a razigran/veseo (ili kako već da prevedem reč playful) će značiti bolji odnos sa kupcima, slušanje istih i zadovoljavanje njihovih potreba.

Što se tiče reklamiranja, HTC planira da duplira bužet za tradicionalno reklamiranje, a budžet za digitalnu reklamu planira da uveća za 250%. Upravo je reklama ono što je bilo potrebno HTC-u, jer prave veoma kvalitetne uređaje.

Do sada su se skrivali po ćoškovima, sada žele da pucaju pravo u centar, a HTC One telefon je prava osnova za taj potez.

Tags: budžetHTC Quietly Brilliantmarketingmenja sloganreklamiranjeslogan

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

7 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *