Google Street View konačno stiže u Srbiju

Objavio u 16/10/2013 u 0:24

Google Maps će u Srbiji biti bogatiji za još jednu dimenziju. Konačno će svi korisnici interneta moći da prošetaju ulica gradova Srbije. Na svim društvenim mrežama stižu fotke Google Maps vozila sa Beogradskih ulica. Ja sam prvo naleteo na ove koje kačim ispod.

Google Maps Street View car in Serbia

Dakle izgleda da su svi papiri sređeni i da će konačno i stranci moći da šetaju našim ulicama u virtuelnom svetu i da vide da nismo tako strašni i da kod nas ipak ima šta da se vidi 😀

A evo i potvrde od strane sekretara pri ministarstvu za unutrašnju i spoljnu trgovinu i telekomunikacije Stefana Lazarevića na twitteru:

Već vidim silne priče o teorijama zavere 🙂

[via Bane Andreev G+]

Tags: AndroidautomobilgoogleMapsMaps CarSrbijaStreet View

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *