Google dodao pre-registraciju za Android aplikacije

Objavio u 11/05/2015 u 19:54

Kada god novi proizvod stigne na tržište ljudi čekaju satima kako bi se među prvima domogli tog proizvoda, a šta ako vi čekate novu aplikaciju ili igricu i želite da budete odmah obavešteni o dostupnosti iste?

Pa od sada, Google će omogućiti izdavačima da dozvole pre-registraciju za njihove predstojeće aplikacije i igrice u Play prodavnici pre nego što one postanu dostupne za kupovinu. Stranice tih aplikacija će imati „Pre-register“ (Pre-registracija) dugme, gde bi inače normalno našli „Buy“ (Kupi) dugme.

Play pre-register Terminator

Ova opcija neće biti samo od koristi za korisnike, kada je aplikacija puštena, već i za programere te aplikacije/igrice, jer će im pomoći da ocene kolika je zainteresovanost za njihove aplikacije pre njenog puštanja. A ukoliko ne želite da primate obaveštenja možete se odjaviti uz pomoć „Unregister“ (Odjaviti) dugmeta.

Pre-registracija vas neobavezuje da morate kupiti aplikaciju kada je ona puštena u prodaju, tako da vi možete da odlučite želite li tu aplikaciju ili ne, tj. ne košta vas ništa da stavite svoje ime na tu listu.

Igrica Terminator Genesys: Revolution od izdavača Glu Mobile je prva Google Play aplikacija koja će posedovati dugme za Pre-registraciju.

TERMINATOR GENISYS: GUARDIAN
TERMINATOR GENISYS: GUARDIAN
Developer: Glu
Price: Free+

Via AndroidPolice

Tags: obavestenjaPlay ProdavnicaPre-registracijaTerminator

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *