0

Google Asistent za Android 6.0

google assistant

Prošle godine Google je uveo pametnog asistenta poznatog kao Google Assistant (Asistent). Pojavio se sa Pixel pametnim telefonima koji koriste Android 7.0 Nougat. Pre nekoliko dana kompanija je potvrdila da će uskoro pustiti Google Assistant za Android 6.0 uređaje i sada upravo ispunjavaju to obećanje.

Google Assistant je sada pušten za sve uređaje koji koriste Andoird 6.0 Marshmallow. Takođe, Google je za vreme MWC 2017 objavio da će pustiti Google Assistant i za uređaje koji koriste Android 7.0 Nougat. Ovo u suštini znači da je Asistent sada dostupan i za ne-Pixel uređaje sve dok rade na Android 6.0 Marshmallow ili iznad.

Google Assistant će za sada biti dostupan engleskim korisnicima u Australiji, Kanadi, SAD-u i Velikoj Britaniji. Takođe će biti dostupan i u Nemačkoj. Kompanija je izbacila novu reklamu koja potvrđuje puštanje Asistenta.

Ako neko živi u navedenim zemljama, ne mora da radi išta kako bi dobio ovu novu funkciju. A dok ćemo mi ostali morati da sačekamo.

Objavljeno u Vest
Pix.navi

Pix.navi

Ivan
Gajovic
Objavio tekstova:
Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci (bez posla), voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Vlasnik Meizu MX3 telefona. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *