2

CyanogenMod ubacuje svoj OTA sistem, doviđenja ROM Manager

APDEJT: Ovo je sada lajv.

ROM Manager je u većini svog životang doba, pored svoje ROM menadžerske funkcije, bio primarna apdejt aplikacija za CyanogenMod romove, korisnici su mogli veoma lako da preuzmu OTA apdejt i instaliraju ga.

Međutim, kako je CyanogenMod otvorenog koda, javila se potreba da ROM Manager (zatvoren kod) zamene nekim ekvivalentom otvorenog koda, a pošto su verzije CM 5 i 6 već imale implementiranu aplikaciju za apdejt, taj kod je sada izmenjen da radi na CM verzijama 9 i 10, kao i na narednim koje budu objavljivane.

CM OTA Update

Apdejtovi će se preuzimati direktno sa get.cm sajta, a kada ovo sve biti dostupno nama – još uvek se ne zna.

Objavljeno u Vest
Coby

Coby

Goran
Svoboda
Objavio tekstova:
Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 misli na “CyanogenMod ubacuje svoj OTA sistem, doviđenja ROM Manager

  1. Dok CM Updater ne stigne GooManager može vrlo lako da obavi njegov posao. Aplikacija je vrlo jednostavna za korišćenje i obaveštava korisnika o novim apdejtovima.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *