CyanogenMod implementira svoj prelepi fajl menadžer u CM10

Objavio u 02/11/2012 u 12:03

CM File Manager

CyanogenMod je na svom Google+ nalogu obavestio narod da će od verzije 10 ovaj rom imati implementiran novi fajl menadžer

  • CM File Manager.

CM File Manager krasi veoma minimalistički i lep korisnički interfejs po uzoru na Holo temu, a ono što znamo na osnovu screenshot-ova je da će biti tri moda:

  • Safe mod
  • Prompt User mod
  • Root Access mod

Može se instalirati u sklopu CyanogenMod 10 noćnih verzija koje se preuzimaju odavde, kao i kao klasična aplikacija (.apk fajl je ovde), a oni strpljivi mogu sačekati nekih desetak dana kada se očekuje milestone verzija.

Moram priznati da me je prijatno iznenadilo ovo umetničko delo, isprobao sam ga i još uvek je dosta spor, nije baš za svakodnevnu upotrebu.

Tags: CM 10CyanogenModfajl menadžerfile managerroot

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *