Android 4.4 će se zvati Kit Kat a ne Key Lime Pie

Objavio u 03/09/2013 u 21:29

Android 44 Kit Kat Official StatueUpravo smo saznali informaciju da će se sledeća verzija Androida zvati Kit Kat. Sundar Pinchai je na svom tviter nalogu ostavio fotografiju nove statue koja se nalazi ispred Google HQ.

Dakle, nova verzija će se zvati Kit Kat. Moja prva pomisao je bila da je ovo neki njuz (lažna vest) jer sam bio ubeđen da je Kit Kat brand name, ali ispostavilo se da je to vrsta kolača.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kit_kat

E sad, da li je Nestle platio Google-u ogromnu sumu novca za ovu reklamu, ili je slučajnost? Tek ćemo da vidimo. Zašto postavljam ovo pitanje, paaa, Nestle je skoro objavio reklamu ispod:

ispravka: ovo nije Nestle reklama, Nestle je imao reklamu u kojoj promoviše Nexus 7 koji deli u nagradnoj igri

Kit Kat AndroidDa je vest prava, evo i link ka zvaničnoj prezentaciji:

http://www.android.com/kitkat/

Tags: AndroidKey Lime PieKit Katreklamatwitterzvanicno

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *