Za dan zaljubljenih, ljubav je na Google Plusu

Objavio u 14/02/2014 u 14:24

Autoawesome je ako ništa drugo, marketinška bomba, isto kao i Google Doodle. Google koristi sve važnije događaje u svetu da sebe promoviše tako što podrži tako neki događaj. Ovo je Google marketing fora još od kad su počeli sa radom. Isto tako, sada za dan zaljubljenih ako se pustite da vam se automatski aplouduju fotografije ili ih vi pojedinačno postavite na Google+ na kojoj se dvoje ljube, one će biti animirane sa srcima u duhu dana zaljubljenih.

Kao što je to bilo pre par meseci sa snežnim pahuljama, sada su tu srculenca 😀

Ne postoji način da sami primenite ovaj filter, algoritam Google servera je taj koji odlučuje šta je romantično. I da, zapamtite, sve te slike koje se aplouduju su privatne, niko ih ne vidi dok vi ne kažete suprotno, tako da nema potrebe da brišete autobackup folder paranoično 😉

[via +Erik Murphy-Chutorian]

Tags: autoawesomeDan zaljubljenihgooglesrca

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *