WhatsApp dobija Material dizajn, preuzmite APK sada

Objavio u 14/04/2015 u 23:32

Sledeći ažuriranje koje je donelo mogućnost glasovnih poziva, aplikacija WhatsApp uskoro pušta još jedno veće ažuriranje za ove poslednje tri nedelje, ali ovoga puta sve je u izgledu. Da, konačno WhatsApp prelazi na Material dizajn!

Novu verziju ove aplikacije možete preuzeti preko WhatsApp sjata, pošto ovo ažuriranje još uvek nije dostupno putem Play prodavnice, mada verujem da će biti skorije. Pa ako ne želite da čekate, sve što treba jeste da kliknete na link ispod teksta i preuzmete apk fajl, koji je težak 19MB.

U ovoj novoj verziji WhatsApp aplikacije, generalno korisnički interfejs je ostao isti, uz nove elmente Material dizajna. Nova tamno-zelena boja, kao i tipografija i ikonografija se sada pridržavaju Google-ovih smernica. Takođe, tu su sada i nove animacije koje ulepšavaju nešto što inače može biti poprilično dosadno i monotono iskustvo.

Sve u svemu, nova WhatsApp aplikacija ne predstavlja veliko odstupanje od prethodnog iskustva koje ste imali, već ovo ažuriranje donosi samo implementaciju Material dizajna, što ovoj aplikaciji daje moderan i svež izgled. Pogledajte slike i recite nam u komentarima šta mislite o novoj redizajniranoj WhatsApp aplikaciji.

WhatsApp APK

Tags: AžururanjeMaterial DesignPlay ProdavnicaWhatsapp

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *