Vlingo apdejtovan na verziju 3.0 sa novim interfejsom

Objavio u 08/07/2011 u 12:12

Vlingo

Aplikacija koja je prisutna na Android tržištu već dugo, ali sam je iz nekog razloga potpuno zaboravio do ovog momenta, Vlingo je dobila poveći apdejt.

Ova aplikacija pruža korisnicima punu glasovnu kontrolu nad njihovim Android telefonom. Neke od Vlingo funkcionalnosti je Google ubacio u sam operativni sistem kroz Voice Search aplikaciju, a Vlingo se jedno vreme plaćao 10 dolara, pa je potom ponuđen kao besplatan. Vlingo daje mnogo više funkcionalnosti od same Voice Search aplikacije, kao na primer, omogućuje postavljanje statusa na društvenim mrežama upotrebom samo glasovnih komandi.

Juče je Vlingo najavio verziju 3.0 njihovog Vlingo Virtualnog Asistenta, koji donosi potpuno novi korisnički interfejs koji je zaista dobro urađen. Čist, jednostavan i drugi developeri bi trebali da se ugledaju na ovakav kvalitet dizajna. Kao dodatak redizajnu, Vlingo 3.0 donosi širu podršku za nekoliko jezika i beta podršku za dva nova jezika (japanski i koreanski), na žalost srpski nije uključen, ali sistem prepoznaje naš naglasak u engleskom prilično ok :), kao i novi sistem za razmenu poruka i unapređena lokalna pretraga.

Ako vam se sviđa ideja kontrole uređaja glasovnim komandama, skenirajte QR kod iz teksta ili posetite market i skinite ovu besplatnu aplikaciju. Vlingo 3.0 zahteva da imate Android 2.0.1 ili noviji, što bi trebalo da pokrije većinu današnjih uređaja.

Sa 3.0 apdejtom, siguran sam da ću pružiti Vlingo-u još jednu šansu, a i vama predlažem da uradite isto.

Da li koristite Vlingo, i ako da, da li vam je bolji od Google Voice Search aplikacije? Ostavite utiske u komentarima.

Tags: Glasovna komandaVlingoVoice Search

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Imam jedno pitanje…
    eboye, kada ti koristis voice control (ako uopste koristis, ali sudeci po clanku da) ?
    Ja mislim da kad bih izvadio telefon i rekao nesto na engleskom, da povecam sopstvenu produktivnost i ubrzam rad ( 😀 ) svi bi se okrenuli prema meni i: o.O .
    Kada izadje prepoznavanje srpskog jezika, onda bi to moglo biti odlicno, a to ocekujem krajem XXIII veka. 😛

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *