Viber ažuriranje vam dozvoljava da brišete poruke na obe strane

Objavio u 28/11/2015 u 21:59

Sigurni smo da ste poslali više nego jednu poruku vašim prijateljima putem različitih aplikacija za dopisivanje koje ste poželeli da izbrišete. Većim delom aplikacije za poruke vam dozvoljavaju da izbrišite poruku, ali samo na vašem kraju što znači da osoba koja je primila vašu poruku će i dalje moći da je vidi.

Međutim aplikacije poput BBM (BlackBerry Messenger) su uvele opciju povlačenja Viber delete message(retrakcije) poruke, a sada je i Viber uveo nešto slično tome. U najnovijem ažuriranju koje ovu aplikaciju dovodi na verziju 5.6.5, korisnicima je dozvoljeno da ukolne poruke od svih članova dopisivanja čak i kada je poslata. Tako da bilo koja (posramljujuća) poruka koju ste poslali greškom sada može biti izbrisana sa svih uređaja, neostavljajući trag iza sebe.

 

Osim toga, ovo ažuriranje donosi mogućnost da dodate fajlove kao što su dokumenta i prezentacije putem aplikacije. Tu je takođe i lakši način da delite Viber sa vašim prijateljima putem „More“ ekrana.

Ažuriranje za aplikaciju Viber je u toku, pa ako je jos uvek niste ažurirali, posetite Google Play prodavnicu kako biste je preuzeli.

Tags: Aplikacija za porukeAžururanjebrisanje porukaPlay ProdavnicaViber

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *