Update 4.0 stigao na Sony Xperia S

Objavila u 22/06/2012 u 7:46

Xperia SAndroid verzija 4.0 poznatija kao Ice Cream Sandwich je puštena na Sony Xperia S telefone. Xperia S korisnici ovaj update mogu očekivati kao Over The Air (OTA) apdejt koji će se pokazati u notifikacionom baru kada bude dostupan na našem tržištu. Pored toga, može se i izvršiti apgrejd preko Sony-jevog softvera Xperia Update utility. U narednih nekoliko nedelja se može očekivati da apdejt stigne na sva tržišta u celom svetu.

Ukoliko ste telefon rutovali, sačekajte da se pojavi (ako već nije) rutovana verzija ovog zvaničnog roma pa je alternativnim načinom flešujete kako ne bi izgubili root privilegije. Ukoliko ste otključali bootloader preko Sony-jevog sajta, nemojte primenjivati ovaj update da ne bi došlo do problema, dok ne izađe neka proverena verzija softvera.

Šta je novo u Android 4.0?

 

Kako apdgrejdovati softver na telefonu?

Tags: Android 4.0apdejtapgrejdIce Cream SandwichmobileSonyUpdateupgradeXperia S

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *