Twitter for Android dobio dugo očekivani Holo redizajn

Objavio u 04/04/2013 u 10:35

Twitter 4.0

Oficielna Twitter aplikacija za Android je sada na verziji 4.0 i sa njom dolazi interfejs koji je “drastično” izmenjen kako bi bio u Holo Android 4.0 stilu. Vizuelne promene koje se odmah vide su nove ikone, čistiji raspored i mnogo bliži izgled Androidu, međutim većina stvari je ostala na starom mestu. Kao i na većini neoficijelnih Holo Twitter aplikacija, sada je moguće svajpovanjem levo-desno šaltati se sa jednog ekrana na drugi.

Nova aplikacija takođe donosi i mogućnost učitavanja tvitovanog sadržaja iz drugih aplikacija, kao npr. Foursquare direktno u aplikaciju preko posebnog linka. Sve u svemu, ovo je veliki korak napred i po meni poštovanje nas Android korisnika. Ne moramo više da gledamo u iOS interfejs na našim telefonima u, za neke, jednu od najčešće korišćenih aplikacija.

twitter

Takođe, aplikacija sada koristi Roboto font koji je drastično čitkiji na ekranima sa visokom rezolucijom, po meni, veoma dobrodošla promena.

Na žalost za HTC One korisnike, crni bar sa meni dugmetom je ostao. Što je još gore, više ne radi ništa jer ne postoji meni u Twitter aplikaciji.

X
X
Developer: X Corp.
Price: Free
Tags: AndroidHoloredizajntwitter

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Jako me nervira sto su izbacili menu. Sad da bih promenila nalog imam vise klikova… Grrr A i nisam oduševljena dizajnom. Previše “šljašti”. Kontrast je prejak.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *