Soundwave donosi Spotify i Rdio sinhronizaciju

Objavio u 07/07/2013 u 12:10

Soundwave

Soundwave aplikacija je dobila apdejt pre neki dan, a za one koji ne znaju o čemu se radi, Soundwave je aplikacija za pronalaženje novih pesama. Društvena mreža i istraživanje su ključne reči koje bi najbolje opisale ovu aplikaciju. Soundwave se zapravo kači na aplikacije preko kojih slušate muziku i deli je na društvenim mrežama.

Takođe je moguće videti i koju muziku slušaju drugi.

Za sada je aplikacija mogla da šeruje samo iz klasičnih plejera, ali od ove verzije podržava i servise Spotify i Rdio. Obe opcije su uključene po difoltu, tako da ako ne želite da šerujete slušanje Riane sa prijateljima, moraćete da to ručno uradite kako se ne bi sramotili. 😀

Da bi Spotify (koji ja koristim) funkcionisao u potpunosti, morate u samoj Spotify aplikaciju štiklirati opciju “Device Broadcast”. Pored ova dva servisa, novi apdejt donosi i podršku za YouTube i Soundcloud.

Tu je i kartografski pogled  a.k.a map view, koji vam pruža mogućnost da vidite gde su popularne koje pesme.

Tags: Društvene mrežeRdiosoundcloudSoundwavespotifyyoutube

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *