Sony najavio Ice Cream Sandwich za Tablet S i Tablet P

Objavio u 26/12/2011 u 12:47

sony_tablet_s

Znamo da je Sony Ericsson najavio Android 4.0 Ice Cream Sandwich za sve pametne telefone iz 2011. godine, ali šta je sa tabletima koje je Sony skoro izbacio? Pa, na Sony UK forumu je potvrđeno da će oba tableta, Tablet S i Tablet P dobiti Android 4.0 apdejt u budućnosti. A evo i zvanične izjave:

Sony Tablet™ evoluira, a mi želimo da vas informišemo o poslednjem apdejtu.

Danas smo srećni što možemo da vam potvrdimo da će Android 4.0 apdejt biti dostupan za Sony Tablete. Detalji o datumima će biti naknadno objavljeni, tako da ostanite sa nama.

Skoro smo izbacili Software Development Kit (SDK) za Sony Tablet P. Za više informacija posetite Sony Tablet Evolution.

Sve najbolje
Lee

Iako nije precizirano vreme, možete očekivati da će Sony nastojati da bude rame uz rame sa konkurencijom i da izbaci apdejt što je pre moguće.

[via Sony UK]

Tags: 4.0AndroidIce Cream SandwichICSSonySony EricssontabletTablet PTablet S

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *