Sony najavio Android 4.1 za Xperia P, Xperia go i Xperia E dual

Objavila u 24/04/2013 u 17:40

Jelly-bean-logoSony je najavio na njihovom blogu Jelly Bean apdejt za Xperia P, Xperia go i Xperia E dual. Apdejt kreće već ove nedelje i različita tržišta će ga dobijati ovog i sledećeg meseca.

Radi se o Android verziji 4.1 sa Sony-jevim aplikacijama poput: WALKMAN, Album i Movies aplikacija. Tu je i poznat Battery STAMINA Mode za duže trajanje baterije. Naš autor, Saša je STAMINA mod testirao na Xperia Z modelu i ima jako pozitivno iskustvo o čemu je pisao.

Sony se odlučio za 7 panela na Home ekranu. Tu su vidžeti čija veličina može da se menja što je odlika Jellz Bean-a. Jelly Bean donosi i Google Now čija je funkcija personalnog informisanja.

Nakon ova tri modela telefona, sledeći na redu koji će dobiti apdejt su: Xperia S, Xperia SL, Xperia ion i Xperia acro S. Oni će početi da dobijaju apdejt krajem maja.

Tags: Android 4.1Jelly BeannajavaSonyUpdateXperiaXperia E dualXperia goXperia P

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *