Sony Ericsson ukida Sync i najavio update na ICS

Objavila u 28/11/2011 u 17:33

SE ICSSony Ericsson je najavio da će ukinuti Sync servis 29. decembra 2011. godine i preporučili su svim korisnicima da njihove podatke sinhronizuju preko Google Sync-a. Pored toga iz Sony Ericssona preporučuju i alternative kao što su Plaxo i UNYK. Tako da vlasnici Sony Ericsson uređaja koji su koristili ovaj servis za sinhronizaciju, moraće da promene naviku.

via Sony Ericsson

Još jedna vest iz SE kompanije. Već smo pisali da je SE najavio update svih Xperia modela iz 2011. godine na Ice Cream Sandwich verziju Androida. Maurizio de Palma, menadžer iz Sony Ericsson Italija je najavio da se update može očekivati u martu 2012. godine.

Sony Ericsson je izuzetno poboljšao podršku u ovoj 2011. godini kada je uporedino sa 2010. godini, što je i povećalo prodaju pametnih telefona, kao što smo mogli videti u poslednjim izveštajima.

via FB via PocketNow

Tags: GašenjeIce Cream SandwichICSseservisSony EricssonsyncUpdate

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 871

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Sony Ericsson će izgleda ispuniti obećani apdejt na Ice Cream Sandwich | Srbodroid 07/12/2011 u 12:53 PM

    […] samo da SE daje obećanja, već se ozbiljno bacio na posao da ih što pre i ispuni. Možemo samo da se nadamo da će ostali […]

  • Zapocece je verovatno predstavljanjem novog modela na CES-u.

  • Nikad nisam voleo SE, ali posle ove godine mislim da mi je jedan od njih sledeći telefon. 🙂 No, videćemo kako započnu sledeću godinu. 😉

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share