Sony Ericsson svetsko Facebook takmičenje i update za Arc i Play

Objavila u 20/05/2011 u 12:17

Facebook takmicenje

Već smo najavili Facebook integraciju u novim Sony Ericsson Xperia mini telefonima. Sledeće nedelje će kroz apdejt Facebook integraciju dobiti i Arc i Play modeli, što podrazumeva 2.3.4 verziju Androida. Nesumnjivo je da će ova dva modela telefona dobijati redovno apdejt, pošto SE direktno sarađuje sa Google kompanijom u poslednje vreme.

Ono što je direktno fanovima Androida zanimljivo je novopokrenuto takmičenje na Facebook-u. Ovo takmičenje je već sada aktivno i možete ga potražiti na linku. Radi se o takmičenju na svetskom nivou, potrebno je prvo da odgovorite na jednostavno pitanje, potom da objasnite zašto bi baš vi trebali da testirate novi SE telefon. Srećnih 12 fanova će dobiti jedan od najnovija dva modela telefona na testiranje. Potom 12 izabranih fanova treba da napravi interesantne video prikaze u trajanju od 45 sekundi. Potom se 4 najinteresantnija video klipa izdvajaju i postavljaju na glasanje na Facebook-u.  Klip sa najviše lajkova je pobednik i dobija vrednu nagradu i to čak 10 Sony Ericsson telefona za celu porodicu! Znači mama, tata, baba, deda, sestra, brat, stric, strina, tetka i teča će imati Android telefon koji ste vi osvojili.

Kako se uključiti:

  1. Posetite globalnu Facebook stranicu da pogodite imena telefona i objasnite zašto biste baš vi napravili odličan prikaz u 50 ili manje reči.
  2. Vratite se na stranicu takmičenja 31. maja da vidite da li ste među 12 srećnika koji će dobiti telefon.
  3. 12 finalista će potom napraviti i poslati video prikaz u trajanju od 45 sekundi pre 6. juna.
  4. 7. juna pogledajte da li je vaš prikaz na sajtu za “lajkovanje”.
  5. Pratite takmičenje da biste videli kako glasaju fanovi do proglašenja pobednika 13. juna.
Tags: ArcfacebookPLAYSony EricssontakmičenjeUpdateXperia

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *