Sony Ericsson će izgleda ispuniti obećani apdejt na Ice Cream Sandwich

Objavio u 07/12/2011 u 12:50

Sony Ericsson Android ICS

Sony Ericsson je izgleda upao na pravi kolosek, shvatili su kako Android zajednica diše. Update, update, update … to je najbitnije kod Android korisnika, bez kompromisa 🙂 Da je ova tvrdnja tačna, dokazuje njihovo slanje novog firmware-a za Xperia Arc i Xperia Neo telefon PTCRB-u za dobijanje sertifikata prošlog petka. Možda se pitate, šta je tu dokaz? Pa firmware koji čeka odobrenje je izgleda Android 4.0 – što znači da bi Arc i Neo trebali dobiti ICS apdejt početkom 2012. godine!

Ne samo da SE daje obećanja, već se ozbiljno bacio na posao da ih što pre i ispuni. Možemo samo da se nadamo da će ostali proizvođači krenuti ovim koracima, jer na taj način dobijaju poverenje potrošača. A skora objava pada prodaje od strane HTC-a mislim da ima direktne veze sa tim, pošto su rekli da će telefoni iz 2011. dobiti ICS … što isključuje neke telefone koji su i dalje popularni i imaju tražene hardverske specifikacije.

Tags: ArcIce Cream SandwichICSNeoseSony EricssonXperia

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 komentara, pridruži se diskusiji!
  • A kojih to 11 modela?

  • Naleteo sam na ovu informaciju – “To clarify the Android 4.0 ICS rollout for Sony Ericsson Xperia line-up. We have been told that all Sony Ericsson employees will startgetting ICS builds in January for testing purposes & internal rollout. The public release is still due for March 2012 according to our sources.”

    “We have also received word from a trusted source about the recent firmware updates certified on PTCRB. We have been told that 4.0.2.D.0.4 firmware is definitely NOT Android 4.0 Ice Cream Sandwich. The ‘D’ in the firmware stands for branded firmware for NTT DoCoMo in Japan.

    Znaci da update nece biti dostupan januara, vec marta 2012. sto je sasvim OK. Pa i ako malo zakasne, nista strasno. Ipak treba odraditi ICS za 11 modela!!! Koliko sam upucen, a jesam, ni jedan drugi proizvodjac nece update-ovati ovoliko puno telefona. Bravo Sony! 😀

  • To me zaista raduje, ne zato sto koristim SE, cak naprotiv, vec zato sto ce biti drajvera za GPU Andano 205. HTC HD pokrece ovaj gpu, a pretpostavljam da je jako slican sa 200. Koji pokrece Desire. Sto znaci, bice ICSa na Desire uz HW akseleraciju. 🙂 NJa nja nja.. 😛

  • Још само да поправе квалитет маске и углове гледања на екрану и биће број 1 😉

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *