Skype za Android v6.0 – Material dizajn poboljšanja i još po nešto

Objavio u 05/09/2015 u 2:51

Microsoft je upravo objavio novu 6.0 verziju njihove popularne aplikacije za video ćaskanje – Skype.

Skype za Android je prošao kroz brojna redizajniranja u toku proteklih nekoliko godina, i sada će proći kroz još jedno. Novu verziju ove aplikacije sada karakteriše Material dizajn. Prema Microsoft-u, UI (korisnički interfejs) je jednostavan, “elegantan i divan!” Verzija 6.0 donosi mogućnost korišćenja sopstvenih melodija, preglede veb linkova, deljenje fotografija, kao i plivajuće dugme za različite funkcije. Od sada će klikom na ovo plivajuće dugme korisnici započeti novi video ili audio poziv, dopisivanje, ili slanje video poruke. Ažuriranje takođe olakšava Android korisnicima da vide koliko je poruka nepročitano, a i sada su poboljšane mogućnosti pretrage.

Skype verzija 6.0

Nova verzija Skype-a za Android će biti dostupna uskoro u Play prodavnici. I kao i uvek, pišite nam u komentarima vaše mišljenje, jednom kada ažurirate aplikaciju.

Skype - free IM & video calls
Skype - free IM & video calls
Developer: Skype
Price: Free

Izvor Skype

Tags: ažuriranjemicrosoftSkype 6.0video chat

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share