Skype za Android apdejtovan, mada i dalje loš!

Objavio u 14/12/2013 u 19:04

Microsoft je juče apdejtovao Skype za Android. Ovaj apdejt donosi unapređenja za tablet korisnike, kao i audio i video podršku van same aplikacije. Zapravo, sada možete da izađete iz Skype aplikacije i radite nešto drugo dok pričate sa drugom osobom koristeći Skype za audio ili video poziv.

Skype kaže da promene donose “slika u slici prozor koji vam pruža da vidite video pozive kada pređete u drugu aplikaciju“. Besplatni nalozi će i dalje videti reklame, a Skype je sada apdejtovan za korišćenje sa TalkBack-om. Apdejt aplikacije je samo za tablete, tako da nemojte očekivati sva unapređenja na svim Android uređajima.

Za one koji koriste Skype, Changelog na PlayStore-u tvrdi da je unapređen kvalitet videa, što naravno zavisi od data konekcije. Korisnici koji su instalirali ovaj apdejt se i dalje žale da radi dosta lošije od iOS verzije, kao i da je ostao problem sa pristupanju kontaktima i da je login i dalje problematičan, što poništava sva unapređenja koja su dodali!

Skype je poslednju kvalitetnu verziju imao 2009. Sa dolaskom novih servisa za komunikaciju kao što su Hangouts i Viber, Skype pada u senku. Kako ne rade na popravljanju postojećih bagova, samo dokazuju da ih bole …. baš. Microsoft navodno pokušava da se ubaci na tržište pametnih telefona, samo ja ne vidim kako, sigurno ne ovako! Multitasking je super, ali bez opcije da koristimo kontakte i da se logujemo? WTF?

Skype - free IM & video calls
Skype - free IM & video calls
Developer: Skype
Price: Free

Tags: HangoutsmicrosoftSkypeslika u sliciViber
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share