Skype apdejt i to dobar

Objavio u 14/12/2011 u 12:00

Skype 2 (2)

Ova aplikacija polako hvata zalet.

Skype 2.6.0.75 je doneo mogućnosti slanja kojekakvih fajlova (slike, video snimci, muzika…) u toku razgovora, baš kao i na desktop verziji.

Samo ovo je dosta za dobar apdejt! Tu je takođe i malo sređen i redizajniran korisnički interfejs koji je sada dosta lepši, ikonice su redizajnirane, a tu su i neke animacije, koje su po mom mišljenju spore. Još jedna bitna novost je automatsko prijavljivanje (auto-sign in).

Kažu i da je video na Tegra 2 čipovima znatno bolji. Što se mog iskustva tiče, sviđa mi se redizajn i nove funkcije, međutim nisam uspeo da ostvarim video poziv komp – telefon, već samo poziv, video nije radio ni na jednoj strani. Moguće da je to jer na Željku nemam prednju kameru, ali zašto se onda nije video snimak sa kamerice laptopa? Ovo ostaje misterija, a ja se vraćam na moj modovani Skype sa XDA Developers foruma koji može da prikazuje video i sa zadnje kamere.

Skype
Skype
Developer: Skype
Price: Free
Tags: ChatskajpSkype 2.6.0.75video poziv

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
 • ja sam zadovoljan, na Motoroli Defy video radi lagano, konacno u oba smera…
  opterecenost procesora ide od 10 do 26%… FPS super…
  iako uredjaj nije sertifikovan za video pozive…

  Ostaje mu jos jedna mala mana, a to je neoptimizovanost, jede bateriju brze nego li ja burek!
  Mada sve sada radi laganije…

 • Ma Viber iako nema video poziv je pet u celo za Skype. Manje trosi bateriju, intuitivniji, ima bolji kvalitet zvuka, ne baguje i ne eksperimentise … i sto je najvaznije … osluskuje korisnike i pita za savete.

  I da, nije M$ proizvod 😛

  a.k.a. Mrzim Skype 🙂

 • Ja ne razumem zasto se taj Skype vise ne skonta… malo je to neozbiljno.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *