Skajp 2.0 stigao na Market

Objavio u 30/06/2011 u 14:32

skype0

Toliko kritikovani Skype, koji je nakon kupovine od strane Microsofta dobio jos manje ocene na Android Marketu, dobio je prvi apdejt i to na verziju 2.0!

Da se nešto radi u Microsoftu koji je direktni konkurent Guglu, pokazuje Skype 2.0.0.45 koji donosi osnovne funkcije, tj, video pozive za čitava 4 telefona, a to su:

  • Google Nexus S
  • HTC Desire S
  • Sony Ericsson Xperia Pro
  • Sony Ericsson Xperia Neo

Čudno je zašto je samo tako mali broj telefona dobio video pozive, kada u Android ekosistemu postoji još dosta telefona sa kamericom za video pozive.

Još jedna novina jeste novi korisnički interfejs koji je sada identičan Skajpu za PC i SMS podrška koju, naravno,  mogu koristiti samo korisnici u Severnoj Americi.

Ukoliko imate jedan gore pomenutih telefona, bilo bi dobro da napisete svoje oduševljenje ili razočarenje.

Skype - free IM & video calls
Skype - free IM & video calls
Developer: Skype
Price: Free

Tags: 2.0microsoftSkypevideo poziv

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

8 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share