Samsung najavio Premium Suite update za Galaxy Note 10.1

Objavio u 23/11/2012 u 22:42

Samsung Galaxy Note 10.1 je jedinstven tablet na tržištu, a poseban je po tome što poseduje S Pen, napredni stajlus o kome smo već dosta pisali. Bilo je samo pitanje vremena kada će Samsung najaviti Jelly Bean update za ovaj tablet, a očekivalo se i to da će biti portovane funkcije koje su osvanule na Samsung Galaxy Note 2.

Iako nije preciziran datum, Samsung je predstavio promotivni video koji najavljuje sve nove i poboljšane mogućnosti ovog tableta. Premium Suite će doneti poboljšan multitasking, poboljšan rad sa S Note aplikacijom kao i unapređene funkcije S Pen stajlusa. Tu su i ostale opcije kao što su Air View, Paper Artist aplikacija, Quick Command, Easy Clip i mnoge druge.

Mi smo protekle nedelje na kratko testirali ovaj tablet i uskoro možete očekivati recenziju, a ukoliko planirate kupovinu, možda vam baš ovaj update pomogne da se odlučite.

Pogledajte promotivni video:

http://youtu.be/LZ3krff1JCE

Tags: galaxyJelly BeanNote 10.1premiumsamsungsuitetabletUpdate

Autor
Saša Nedić Saša Nedić

Objavljenih tekstova: 57

Saša Nedič, po struci inženjer informatike i student master studija Industrijskog inženjeringa, web developer i dizajner, zaljubljenik u modernu tehnologiju i Android. Nakon Samsung Galaxy Note uređaja, sada poseduje HTC One X. U slobodno vreme se bavi muzikom i pisanjem. Obožava minimalistički dizajn, customizovanje Androida i Holo temu. Jedan je od pobednika Samsung Appsolutno Smart takmičenja.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *