Remember The Milk aplikacija redizajnirana

Objavio u 25/04/2013 u 18:14

Ne Zaboravi Mleko

Jedna od popularnijih aplikacija kada je u pitanju upravljanje zadacima, Remember The Milk (Ne Zaboravi Mleko) je ažurirana u Play Store-u sa kompletno novim korisničkim interfejsom.

Sećam se da kada sam prvi put ulazio u svet Androida da je ovo bila jedna od, a možda i najpopularnija aplikacija za upravljanje zadacima. Tada je interfejs aplikacija na Androidu bio poprilično ružan, pa i RTM je imao dosta skroman dizajn. Od tada se nisu puno unapređivali (ili ja nisam dovoljno motrio na tu aplikaciju jer sam koristio druge).

Sada je aplikacija više u novom Google fazonu kartica i Holo interfejsa, kao i akcija na poteze prsta na koje smo sad već navikli.Interfejs se sada gladak i intuitivan, a kako kažu (ne mogu da proverim) na tabletima je još bolje iskustvo. Verzija 3.0 se uglavnom fokusira na tablete i ekrane do 10 inča.

Pored redizajna, korisnici sa Androidom 4.1 i viže imaju mogućnost korišćenja notifikacija sa akcijama, tako da je sada moguće markirati zadatak kao obavljen ili da se odloži. Widget-i su takođe redizajnirani. Ako se još uvek niste navukli na ni jednu aplikaciju ovog tipa, predlažem da probate RTM, besplatna je.

Remember The Milk
Remember The Milk
Developer: Remember The Milk
Price: Free

Tags: Card StackGoogle NowHoloNe Zaboravi MlekoRemember the MilkRTM

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *