Redizajniran Yahoo Mail sada nudi 1TB prostora

Objavio u 09/10/2013 u 11:03

Yahoo Mail

Yahoo Mail je juče napunio 16 godina. Povodom svog rođendana, njihova aplikacija je dobila ozbiljan redizajn kako bi unificirala svoj izgled na svim platformama. Sa funkcionalne strane email “tred” u konverzaciji, obeležavanje zvezdicama, brisanje, pretraživanje itd. na jedan dodir.

Nekliko premium opcija koje su samo “Mail Plus” korisnici imali su sada besplatne, uključuje jednokratne email adrese, napredne filtere i automatsko forvardovanje poruka. Količina skladištenog prostora se drastično uvećala, svako sada dobija 1TB, ajd i rečima: jedan terabajt prostora za vaše emailove.

Yahoo je takođe predstavio i interesantnu opciju koja doprinosi unificiranom dizajn pristupu, a to su teme bazirane na Flickr fotografijama koje se sinhronizuju na svim uređajima. Izaberite pozadinu i temu za vaš nalog i ovo će se primeniti na svim uređajima sa Yahoo Mail-om. Ovo je ogroman korak za Yahoo, koji ima Gmail kao ogromnog konkurenta.

Yahoo Mail – Organized Email
Yahoo Mail – Organized Email
Developer: Yahoo
Price: Free
Tags: 1TBprostorredizajnskladištenjeUpdateYahoo Mail

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *