Novi Firefox beta za Android omogućava surfovanje bez ostavljanja traga

Objavio u 21/05/2011 u 11:42

firefox_do_not_track

Dok se debate nastavljaju o pitanjima sigurnosti, Firefox preuzima brigu svojih korisnika u svoje ruke, donoseći novu “Do Not Track” opciju u poslednjoj verziji Firefox-a za Android. Korisnici će sada moći da isključe praćenje u opcija kao na slici.

Korisnici ostalih browser-a su na ovaj ili onaj način mogli da isključe praćenje, ali ne i kompletno isključenje praćenja jednom opcijom. Što dosta olakšava stvari.

Poslednja beta je dostupna na marketu. A kao dodatak ovoj “Do Not Track” opciji, Firefox obećava bolje performanse, sigurnosne zakrpe, veću stabilnost i ukupno unapređenje doživljaja weba na malim ekranima.

Firefox Beta for Testers
Firefox Beta for Testers
Developer: Mozilla
Price: Free

[via Mozilla]

Tags: AndroidDo-Not-TrackFirefoxMozillasigurnostStealthsurf

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *