Novi Dropbox za Android (+500 MB besplatno)

Objavila u 03/02/2012 u 17:57

Dropbox je na svom forumu objavio beta verziju aplikacije za Android telefone koja omogućava automatsko slanje slika uslikanih mobilnim aparatom na Dropbox nalog korisnika. Dakle, uslikate sliku i ona se odmah pošalje na vaš Dropbox, moćno, zar ne ?

Dropbox

Pored ove odlične opcije, omogućili su i korisnicima koji ovo probaju dodatnih 500 MB prostora na svom nalogu. Sve što treba da uradite jeste da preuzmete aplikaciju sa linka ispod, instalirate je, prijavite se sa vašim dropbox nalogom, uslikate sliku, omogućite slanje na Dropbox i istog sekunda kada je slika poslata na vaš nalog, vi dobijate dodatnih 500MB besplatno. Za sve skeptike, moram da kažem da sam upravo ovo testirao i uspešno poslao sliku i dobio 500MB dodatnog prostora.

Beta aplikaciju možete da preuzmete sa adrese http://db.tt/4ZL2gCdt (direktan link do .apk fajla)

via Baguje.com

Tags: BesplatnobetaDropboxmegabajtiupload

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *