Novi apdejt za Desire HD donosi popravke za WiFi

Objavio u 30/07/2011 u 20:20

desire hd

Prema izveštajima sa različitih foruma, HTC dostavlja OTA (Over The Air) apdejt za Desire HD, koji nosi oznaku 2.50.405.2. Novi software je i dalje na Android verziji 2.3.3 i Sense 2.1, ali uključuje popravke za probleme sa WiFi konekcijom koje su neki korisnici imali. Za sada apdejt stiže na ne brendiranim Desire HD uređajima u Evropi, pa ako imate brendiran uređaj, verovatno ćete morati da sačekate još malo za ovaj apdejt.

Napomena za root korisnike: ukoliko želite da sačuvate root, nemojte raditi apdejt, sačekajte potvrdu o tome da li se ovim apdejtom gubi root ili ne.

[via XDA]

Tags: 2.3.32.50.405.2Desire HDDHDhtcOTASense 2.1WiFi

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • I ja sam uradio update ali ni ranije nisam imao nikakvih problema za wifi-jem.
    Cak mi se cini da sad nesto skljoca 😀

  • Ja sam dobio poruku za apdejt još 27.07. a imam telenorov telefon i stvarno posle instalacije istog popravili su se problemi vezani za konekciju za wifi mreze

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *