Nove foto opcije u Google+ aplikaciji

Objavio u 26/02/2014 u 23:51

Danas je Google+ aplikacija za Android ažurirana i sve u vezi nove verzije je zapravo okrenuto fotografijama. Aplikacija sada može:

Nedestruktivno editovanje fotografija na više uređaja

Od danas možete početi da editujete fotografiju na jednom uređaju i nastaviti (ili početi od početka) na drugom. Ovo znači da možete da sačuvate fotografiju u punoj rezoluciji sa vašeg desktop računara, izmenite je u roku od par sekundi na telefonu, a onda dodate finese na tabletu. A uvek možete i da vratite sve u početno stanje!

Novi filteri i kreativni alati

Sada kada editujete fotografije, imaćete moćan set alata (krop, rotacija …), filtere na jedan dodir, nešto kao Snapseed unapređenja (Drama, Retrolux, HDR Scape). I to sve možete da miksujete 😉

Jedan pogled na sve vaše fotografije

Novi pogled “All” može da prikaže sve vaše fotografije – bilo da su to fotografije sa vašeg uređaja ili one koje su bekapovane u oblak. Ako vam je kolekcija velika (desetine hiljada fotografija i više), aplikacija neće prikazati sve vaše fotografije automatski. Međutim, iz Google-a kažu da rade na tome da podrže i velike kolekcije.

Jednostavan način za pretragu vaših fotografija po datumu

Pored pretrage, sada je je tu još jedan način da nađete fotografije brzo. Jednostavnim svajpovanjem u All pregled dobićete skrol bar sa desne strane. Pomeranjem njega veoma brzo možete da se krećete kroz vreme. Aplikacija se distribuira u etapama, tako da proveravajte s vremena na vreme da li ste dobili apdejt.

[via Vic Gundotra Google+]

Tags: auto backupeditovanje fotografijagoogleSnapseedUpdate

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *