Najnovije ažuriranje za WhatsApp donosi mogućnost glasovnih poziva

Objavio u 01/04/2015 u 0:23

Sve do danas, ako ste želeli da pozovete nekoga putem aplikacije za porke WhatsApp, prvo biste morali da primite poziv od nekoga ko već ima ovu opciju omogućenu – neka vrsta sistema za pozivnice. I za ovo ste imali određeni vremenski period, i u koliko neuspite da aktivirate u ovom roku, morali biste da čekate sledeću priliku – kad god ona bila.

A od danas, ažuriranje za WhatsApp koje će vam omogućiti glasovne pozive putem ove aplikacije, je dostupno kroz ažururanje 2.12.19 i za sada se može preuzeti samo putem kompanijine veb stranice, ali verujem da će uskoro biti i dostupno kroz Play prodavnicu.

Whatsapp

Sa poslednjim ažuriranjem pored tabova (jezičaka) za dopisivanje (čatovanje) i kontakte, se nalazi i novi tab za pozive. A takođe sa ovim ažuriranjem imate  i mogućnost podešavanja zvuka zvona za pozive, isto kao i što ste podešavali za čatovanje i grupne poruke.
Za sve one koji ne mogu da sačekaju ažuriranje putem Play prodavnice, APK fajl možete preuzeti ovde. I bitno je napomenuti, da ova funkcija poziva za sada radi samo na Androidu.

Izgleda da se bliži kraj smešno preskupim pripejd i postpejd tarifama, da li se slažete sa ovime ili ne, napišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Via AndroidPolice

Tags: AndroidAžururanjeGoogle PlaypozivanjeWhatsapp

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *