Najnovije ažuriranje Gmail-a za Android – “All inboxes”, bolja pretraga i još po nešto

Objavio u 02/04/2015 u 2:09

Google je upravo objavio najnovije ažururanje za njihovu Gmail aplikaciju za Android. Novi Gmail za Android  dolazi sa nekoliko novih karakteristika, od kojih je najvažnija “All inboxes” pregled.

All Inboxes View

Kao što ime kaže, “All inboxes” (“Svi sandučići”) pregled, će vam prikazivati svu e-poštu iz svih vaših naloga, ujedinjene. Očigledno, ovo će najviše koristiti onima koju imaju i koriste više e-naloga. U Gmail aplikaciji “All inboxes” će takođe raditi i sa ne-Gmail e-nalozima, kao što su Yahoo i Outlook, jer je Gmail aplikacija dobila dobila podršku za naloge drugih provajdera u predhodnom ažuriranju, prošlog novembra.

Od ostalih novosti, tu je i pametnija pretraga unutar Gmail-a, pošto je auto-popunjavajne poboljšano. A od sada je omogućen i pregled razgovora (konverzacija) ne samo samo za Gmail naloge, već i za Yahoo i Outlook, kao i POP/IMAP naloge. Sa ovim ažuriranjem dolazi i “brža” animacija, kao i pregled  većih atačmenta, a i čuvanje stvari u Google Drive-u je sada moguće jednim dodirom.

Tags: All inboxesgmailUpdateviše naloga

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *