Material dizajn za Mailbox u najnovijem ažuriranju

Objavio u 04/04/2015 u 23:47

Da li pripadate onoj grupi ljudi koja voli da im je prijemno sanduče (inbox) uvek čisto? Ako je odgovor da , onda su šanse velike da ste do sada već probali Mailbox za Android. Ova aplikacija čini brisanje, odlaganje obaveštenja i arhiviranje e-pošte lakšim nego ikada, i to u samo par pokreta (swipes). Kada je ova aplikacija, koja je jedno vreme bila dostupna samo za iOS platformu, lansirana na Android OS-u, postojale su razlike između Android i iOS verzije, barem kada je estetika u pitanju. A od danas to se menja, jer je Mailbox aplikacija primila veoma bitno ažuriranje na verziju 2.0.1, koje ovoj aplikaciji donosi osveženje u vidu Material dizajna.

Mailbox Material dizajn

Ono što će te primetiti jednom kada ažurirate aplikaciju na najnoviju verziju, jesu bitni dodaci u korisničkom interfejsu. A najuočljiviji je taj, da je Mailbox tim dodao „plivajuće“ dugme za sastavljanje novih poruka, što će u mnogome olakšati sastavljanje nove e-pošte dok se nalazite u prijemnom sandučetu, a i sada se navigacioni meni prostire do vrha ekrana. Sve u svemu, čitava aplikacija je ovim ažuriranjem uglađena, čineći je da izgleda kao prava Android aplikacija.

Ažuriranje Mailbox aplikacije na novu verziju je u toku, i kao i uvek, aplikaciju možete preuzeti iz Play prodavnice. Da li među našim čitaocima postoje korisnici Mailbox aplikacije? I ako ima, da li vam se sviđa ova nova verzija? Javite nam u komentarima.

Tags: Ažururanjee-mailMailboxmaterial dizajnPlay Prodavnica

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *