LG potvrdio update na ICS

Objavila u 28/11/2011 u 17:51

LG Optimus 3D

Pisali smo ko će sve dobiti update na novu verziju Androida – Ice Cream Sandwich u ovom tekstu. Spisak se stalno proširuje i pre 20 dana LG je izjavio da će LG Optimus 2X dobiti update na ICS. Sada su na Facebook stranici najavili i zvanično da će pored Optimus 2X, update dobiti uskoro i Optimus Black i Optimus 3D kao i Optimus LTE. I dalje razmatraju mogućnosti kompatibilnosti ostalih modela telefona iz LG ponude i blagovremeno će nas obavestiti o daljim apdejtovima. U decembru ove godine će vesti o apdejtovima objaviti na njihovom LG Mobile Global Facebook stranici (www.facebook.com/LGMobile).

Sad sam pogledala FB stranicu LG Srbija i nije mi jasno što oni ne objavljuju ovakve vesti, 😐 kada je na globalnoj stranici objavljena.

Tags: 3DIce Cream SandwichICSLGOptimusOptimus 2XtelefoniUpdate

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *