LG Optimus One će ipak dobiti Gingerbread

Objavio u 14/12/2010 u 18:08

lg optimus one p500

LG je pre koji dan da li slučajno ili ne objavio da Optimus nema potrebne specifikacije za Gingerbread, što je vrlo brzo dokazano da nije tačno. Na svu sreću, jer ovaj telefon je prodat u preko 2 miliona primeraka za oko mesec dana. Pa bi imali velik broj nezadovoljnih kupaca širom sveta. Međutim, LG je objavio da će Optimus One ipak dobiti Gingerbread, tako da korisnici mogu da uvuku oštrice.

Moram da priznam da se proizvođači ponašaju veoma ne fer prema svojim kupcima kada se radi o podršci. Ovo je očigledno razlog jer svi oni žele da prodaju uređaj i zaborave na njega. To je bio slučaj sa ranijim modelima koji nisu imali napredne operativne sisteme, ali danas je to neizbežno. I ako uskoro ne promene politiku, većina njih će ostati bez kupaca, a onaj proizvođač koji shvati ovo na vreme će zasigurno bidi lider.

Tags: GingerbreadLGOptimus One
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share