LG Optimus 3D dobio apdejt, pruža konverziju 2D u 3D, ali bez đumbira

Objavio u 03/10/2011 u 11:04

LG-Thrill-Optimus-3D

Ako ste srećni vlasnik LG Optmius 3D telefona bićete srećni da čujete da stiže apdejt. Loša vest je da apdejt nije na Android 2.3 Gingerbread, dobra vest je ono što zapravo stiže sa apdejtom.

Poslednji apdejt za LG Optimus 3D je dostupan samo za internacionalne telefone koji nisu vezani za mrežu. Aptejtuje firmware LG Optimus 3D telefona na verziju V10k . Ovo nije OTA apdejt, tako da ćete morati da spojite Optimus 3D na odgovarajući LG-ev softver na PCu da bi ste dobili apdejt.

Iako ovo nije apdejt Android verzije, ipak je apdejt koji ćete želeti, pogotovo ako volite 3D igranje. Apdejt donosi konverziju 2D u 3D koja je bila najavljena. Ovo znači da kada instalirate apdejt imaćete opciju da konvertujete 2D igre u 3D igre kako bi ste iskoristili u potpunosti hardver svog LG Optimus 3D telefona. Na žalost i dalje ćete biti na Froyo-u ali, sa LG-evim interfejsom teško da ćete primetiti razliku.

Tags: 2.22d to 3dapdejtfroyoKonverzijaLGLG Optimus 3D

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *