LG će apdejtovati njihove uređaje na ICS u roku od 4 do 6 meseci

Objavio u 27/12/2011 u 11:53

lg-ice-cream

LG je već potvrdio da će apdejtovati neke telefone na Android 4.0, Ice Cream Sandwich. Juče je LG dao više detalja o tome, tako da apdejt možemo očekivati u drugom i trećem kvartalu 2012.

LG Facebook stranica kaže da će Ice Cream Sandwich apgrejd početi sredinom 2012. Prva runda apdejta će krenuti u drugom kvartalu 2012. i uključivaće LG Optimus LTE, Prada 3.0, Optimus 2X, Optimus Sol, myTouch Q i Eclipse. Tačni datumi nisu dati, a svakako će datum varirati od provajdera do provajdera.

U trećem kvartalu je najavljeno da će stići na sledeće telefone: LG Optimus 3D, Optimus Black, Optimus big, Optimus Q2 i Optimus EX. Iste varijacije datuma će verovatno biti kao i za drugi kvartal.

[via LG Facebook]

Tags: 2012Ice Cream SandwicICSLGQ2. Q3

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *