LauncherPro apdejt 0.8.2 donosi inovacije

Objavio u 12/12/2010 u 8:28

launcherpro logo

LauncherPro je jedan od najpopularnijih launcher-a dostupnih na Android marketu, i svakako jedan od najinovativnijih, jer sa svakom novom verzijom dolazi kako ubrzanje i optimizacija, tako i neka inovacija.

Ova verzija (0.8.2) donosi dve inovacije. Od sada će korisnici moći da uključe opciju “virtual looping” koja omogućava da kada se nađete na poslednjem ekranu, da pređete na prvi pokretom prsta u levo i obrnuto. Probao sam odmah ovu opciju, i mogu reći da je veoma korisna, pogotovo ako koristite više od tri ekrana.

Druga inovacija koja je predstavljena je gesture akcija koja prikazuje poslednje korišćene aplikacije. Ova opcija je bila do sad dostupna držanjem Home dugmeta, ali sada je moguće na bilo koju ikonu u Dock-u podesiti da prelaskom preko nje pokaže listu poslednjih aplikacije u veoma jednostavnom i lepo urađenom popup-u.

Ovu novu verziju možete naći na marketu ili na zvaničnom sajtu LauncherPro-a.

[via LauncherPro]

Tags: GestureLauncherLauncherProswypeVirtual Looping

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *