Krenuo Android 4.4 update na Sony Xperia Z Ultra, Xperia Z1 i Xperia Z1 Compact

Objavila u 20/03/2014 u 1:45

Na Sony Mobile blogu je objavljeno da kreće apdejt za tri Sony telefona: Xperia Z Ultra, Xperia Z1 i Xperia Z1 Compact. KitKat 4.4 donosi standardno bolje performanse i optimizaciju interfejsa. Kako kažu iz Sony-ja dodali su poboljšani Status Bar i brza podešavanja i sada su intuitivnija i prilagodljivija.

Kako Sony na njihovim uređajima ima Timescape interfejs sa Sony aplikacijama, za ovaj apdejt su uradili utezanje svih Sony aplikacija: Messaging, MyXperia, Smart Connect, Small apps, TrackID, TrackID TV, Sony Select, Smart Social Camera i sl.

Sony Media aplikacije WALKMAN, Album i Movies dolaze sa intuitivnijim i boljim interfejsom. Kako još navode, sada su omogućili da kroz Xperia Themes korisnik može da skine do 280 korisničkih interfejs paketa sa različitim stilovima. Sledeći telefoni koji će dobijati apdejt KitKat 4.4 su: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z i Xperia ZR sredinom drugog kvartala. Nakon toga se očekuje apdejt i za Xperia T2 Ultra, Xperia E1 i Xperia M2.

Tags: Android 4.4KitKatSonySony Xperia Z1 CompactUpdateXperia E1Xperia M2Xperia T2 UltraXperia Z1

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *