Krenuo Android 4.4.2 OTA apdejt za HTC One

Objavio u 03/02/2014 u 7:46

HTC je rekao da će dostaviti Android 4.4 KitKat na evropske HTC One telefone do kraja januara. Izgleda da je HTC ovog puta ispunio obećanje. Update na softversku verziju 4.19.401.8. Ovaj update je težak 308,24 megabajta i it nekoliko izvora je potvrđeno da je počeo da stiže po raznim delovima Evrope. Kako je to i do sada bilo, u Srbiju HTC update stigne vrlo brzo nakon ostatka Evrope, očekujem već danas da se neko javi i kaže da je ugledao update 😀

HTC One Kit Kat

Pored Androida 4.4.2 apdejt donosi i štampanje preko cloud-a i bluetooth-a (sastavni deo KitKat-a na mnogim uređajima), ali je ukinuta podrška za Adobe Flash u stock HTC browser-u. Eto, nakon skoro dve godine i HTC napušta flash.

HTC One KitKat baterija

Što se tiče Sense-a, stići će u verziji 5.5 i imaće manje kozmetičke izmene. Ikonica baterije je sada u potpunosti bela, kao ona na stock KitKat-u umesto obojene koja je dolazila na Jelly Bean verziji.

HTC Trello na KitKat

Tags: 4.19.401.8Android 4.4.2EvropaHTC OneKitKat updateSense 5.5
eboye

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1136

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3 a sada je ponosni vlasnik LG G4 telefona. Inače je grafički dizajner po struci i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 komentara, pridruži se diskusiji!
 • eboye

  Da li ce update-om biti obuhvacen i HTC ONE X?

 • eboye

  Evo kako mozete da koristite flash – http://youtu.be/luxqwoxYzxw

  Dolphin je zakon! 😀

 • eboye

  Kad se pojavio update nisam hteo da skidam jer nije bilo flash podrske, pre par dana resim ja da ipak skinem ali vise ne pokazuje da postoji dostupan update… Kaze “the phone is running the latest software”… Koristim MTS mrezu, pa sad ne znam sta bi mogao da bude problem.

 • eboye

  Odmah po nadogradnji (HTC One, 4.4.2), primetio sam problem sa povezivanjem sa pojedinim WiFi ruterima. Konkretno problem je bio sa linksys ruterima (pogotovo sto je cela moja mreza kucna i na poslu funkcionise na Cisco-linksys). Nakon kontaktiranja HTC podrske kako u Srbiji tako i u inostranstvu nakon oko mesec i po dana dostupna je nadogradnja sa ispravkom povezivanja na pojedine rutere.
  Bravo za HTC !!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share