Koji HTC telefoni će dobiti apdejt na Jelly Bean

Objavila u 13/11/2012 u 11:16

Android Jelly BeanVrlo osetljiva tema, ko će dobiti update a ko ne. HTC je objavio na njihovom sajtu FAQ pitanja u vezi apdejta na Android 4.1. Nedavno su osvežili podatke na ovoj stranici, pa ukratko:

HTC One X i HTC One S će kao što se već zna u svim zemljama preko svih operatera dobiti apdejt na 4.1 (Jelly Bean) u paketu sa Sense interfejsom i to Sense 4+.

Kako kažu, pored ova dva telefona, prioritet imaju ostali uređaji koji su predstavljeni u 2012. godini. Nakon toga će u obzir uzeti i uređaje iz 2011. godine. Dodatno na ovoj stranici HTC priča o testiranju uređaja i usklađivanju sa potrebama različitih zemalja i operatera. Oni žele da svaki proizvod pruži optimalno korisničko isksustvo pa će stoga neki uređaji ostati na Ice Cream Sandwich verziji Androida.

Generalno, uređaji sa 512MB RAM-a i manje neće dobiti apdejt na Android 4.1. Tu spadaju HTC One V i HTC Desire C. Uređaji koji ne dobiju apgrejd na Jelly Bean će i dalje dobijati softverske zakrpe, poboljšanja i tehničku podršku.

Za developersku zajednicu, HTC postavlja generičke razvojne Jelly Bean ROM-ove koji su dostupni  za HTC One X i za HTC One S na HTC Dev sajtu.

Apgrejd se isporučuje u svim zemljama sveta 45 dana nakon objave. Ukoliko niste dobili apdejt i nakon 45 dana, proverite da li je update tu Settings > About > Software Updates

via HTC

Tags: apgrejdhtcJelly BeanOne SOne XoperaterUpdateupgrade

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *