Jelly Bean na Sony telefone stiže 2013., modeli iz 2011. izostavljeni

Objavio u 20/10/2012 u 10:25

Sony je i zvanično najavio koji će telefoni i kada dobiti update na Jelly Bean. Mnogima se neće svideti što će morati da sačekaju početak sledeće godine, kada će Jelly Bean biti biti skoro 6 meseci star. Telefoni koji će dobiti update su:

– Xperia T
– Xperia TX
– Xperia V
– Xperia S
– Xperia arco S
– Xperia ion
– Xperia P
– Xperia go
– Xperia J

Činjenica da će najnoviji modeli Xperia T, TX i V dobiti update tek u prvom kvartalu 2013. nimalo ne raduje. Sa liste su izostali Xperia U, Miro i Tipo ali pored njih, izostala je i cela linija uređaja iz 2011. godine. Sony je svestan da će ova vest mnoge razočarati ali kako su istakli, ne mogu da garantuju da će nakon apdejta modeli iz 2011. godine pružiti korisnicima očekivano iskustvo u korišćenju telefona. Ipak, Sony je objavio da će ovi modeli i dalje dobijati podršku kroz firmware update.

Tags: JBJelly BeanSonyXperia

Autor
Saša Nedić Saša Nedić

Objavljenih tekstova: 57

Saša Nedič, po struci inženjer informatike i student master studija Industrijskog inženjeringa, web developer i dizajner, zaljubljenik u modernu tehnologiju i Android. Nakon Samsung Galaxy Note uređaja, sada poseduje HTC One X. U slobodno vreme se bavi muzikom i pisanjem. Obožava minimalistički dizajn, customizovanje Androida i Holo temu. Jedan je od pobednika Samsung Appsolutno Smart takmičenja.

14 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *