Instagram dobio tamnu temu na Android 10 verziji

Objavila u 09/10/2019 u 12:01

Najnoviji Google-ov operativni sistem Android 10 koji je aktuelan od 3. septembra 2019. godine (koji je izbačen nakon Android Pie) je doneo podršku za promenu svetlih i tamnih tema na sistemskim aplikacijama i na aplikacijama koje podržavaju ovu opciju. Sada je i Instagram prešao na mračnu stranu.

Počevši od danas, možete koristiti tamnu temu na Instagramu na iOS 13 ili Android 10 verzijama. Uključite tamnu temu na vašim telefonima da isprobate.

Adam Mosseri

https://twitter.com/mosseri/status/1181361666992115719

Na Android telefonima na kojima imate Android 10 i uključenu tamnu mod u podešavanjima, nakon ažuriranja aplikacije automatski će se Instagram prebaciti na tamnu temu sa belim slovima.

Na Android telefonima možete uključiti tamni mod odlaskom na Settings->Display i uključite opciju Dark Mode.

Tags: Android 10dark modeInstagrampodešavanjatamna tema

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *