ICS Update za Desire S stiže 20 avgusta, ali ne kao OTA

Objavio u 09/08/2012 u 14:50

htc desire s

Aleksandar nam je poslao njegovu komunikaciju sa HTC podrškom gde tvrde da će apdejt za Desire S stići 20. avgusta, ali ne kao OTA apdejt, nego će biti potrebno to ručno uraditi. Isto kao što je bio slučaj sa HTC Desire telefonom i apdejtom na Gingerbread.

Kako se iz komunikacije može videti, svi podaci sa telefona će biti obrisani, pa je to razlog zbog čega ovaj apdejt neće stići vazduhom, već žicom 🙂

Evo i komunikacije:

You have been connected to Dejan Durovic.
Dejan Durovic:  Dobar dan, kako mogu da vam pomognem?
Aleksandar Virijevic:  pocelo je da se prica da nece biti ics za desire s preko ota nego samo za programere na dev site i da to mozemo da instaliramo na sopstvenu odgovornost
Dejan Durovic:  To je nazalost tacno, nece biti pusten kao notmalan apdejt, bice samo RUU na veb sajtu za one koji zele da ga instaliraju. Tom prilikom ce sve biti obrisano sa telefona, tako da se mora napraviti back up podataka, i zbog toga nece biti pusten kao oficijalan apdejt.
Aleksandar Virijevic:  zbog cega je to tako
Aleksandar Virijevic:  da li cemo moci da insatliramo mi koji nemamo pojma o programiranju
Dejan Durovic:  Nazalost nismo dobili informaciju zasto je to tako, samo su nam rekli da nece biti pusten kao klasican fota apdejt, nego ce biti na sajtu, kao sto je bilo uradjeno sa Desire telefonom i 2.3 apdejtom.
Dejan Durovic:  Prilikom apdejtovanja odnosno flesovanja roma, svi podaci sa uredjaja ce biti izbrisani, tako da nije preporuceno skidanje korisnicima koji ne znaju bas najbolje sta i kako rade.
Aleksandar Virijevic:  nebitni su podaci, samo da li mogu ja kao korisnik da odradim to sam
Dejan Durovic:  Ne bih Vam preporucio, ukoliko stvarno ne znate sta tacno radite.
Aleksandar Virijevic:  da li ce biti uputstva
Dejan Durovic:  Moguce je, mada ne mogu da potvrdim. Nadamo se skorijoj potvrdi takvh informacija. Za sada jedino znamo da ce biti na sajtu dvadesetog avgusta.
Aleksandar Virijevic:  ok hvala

Apdejt je za ljude koji razumeju šta rade (Flešuju RUU), tako da nije za svakog. Ja bih im samo postavio još jedno pitanje, a to je da li se narušava garancija ovim apdejtom?

Hvala Aleksandru na ovoj dojavi.

Tags: apdejtDesire SFOTAhtcIce Cream SandwichICSOTAUpdate

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

14 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *