Ice Cream Sandwich izgleda stiže na još HTC uređaja u aprilu

Objavio u 08/02/2012 u 10:19

ice cream sandwich HTC

Nakon što je HTC izbacio listu uređaja koji će sigurno dobiti ICS apdejt, sada je došlo vreme za drugu rundu.

Iz pouzdanih izvora, kako 247smartphone blog tvrdi, apdejt na Android 4.0 a.k.a. Ice Cream Sandwich sa HTC Sense 3.5 će stići i na HTC Desire S, Desire HD i Incredible S. Ova tri uređaja će dobiti apdejt tokom aprila. Sensation familija će dobiti u februaru (ovog meseca), a EVO 3D početkom marta.

Jedino što mogu da kažem je hvala HTCu što misli i o starijim uređajima, a ne samo onim koji su top modeli.

Tags: 4.0Android 4.0Desire HDDesire SIce Cream SandwichICSIncredible S

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

6 komentara, pridruži se diskusiji!
  • OK bar da znamo da se ne nadamo eboye ali interesuje me na primer imam opciju da proverim azurne verzije softvera ali vec sam dvaput azurirao i samo se menja broj softvera i svaki sledeci je sve veci mislim prvi put je imao 14mb drugi put 24mb i stalno mi nudi azuriranje pa se pitam da li tako mozda dodjem do neke novije android verzije i zanima me da li je to azuriranje dobro po moj htc jer mislim samo menja broj softvera a android verzija stoji na 2.3.5 hvala unapred jos jednom

    • Ažuriranje tj. update bi trebalo da svaki put donese nešto novo, ispravi bagove itd. u 99% slučajeva je ovo tako, međutim dešavalo se ljudima da posle apdejta telefon počne da brljavi. Ne sećam se da sam čuo da je Wildfire S imao problema posle apdejta, tako da mislim da primeniš sve koje ti nudi.

  • pozdrav zanima me da li ce htc wildfire s dobiti neki apdejt u skorije vreme da ne mora da se rotuje hvala

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *