HTC Wildfire dobio Android 2.2 Froyo update

Objavio u 25/12/2010 u 17:49

HTC WildfireHTC je vredan ovog meseca u održavanju obećanja što se tiče Android 2.2 apdejta. Pre nekoliko dana apdejt je krenuo i na HTC Wildfire telefone.

Slanje je počelo 20. Decembra 2010. godine, počevši sa Vodafone UK mrežom. Froyo apdejt donosi ubrzanje, instalaciju aplikacija na SD karticu, poboljšanja po pitanju Microsoft Exchange servisa, tetering interneta preko WiFi-a i USBa. Apdejt ipak ne donosi Live Wallpaper-e i Flash podršku jer telefon nije dovoljno snažan da bi ovo podržao.

Wildfire apdejt bi trebao da stigne do korisnika pre Februara prema izjavi HTC-a. Zapadna Evropa je prva, ali nema izveštaja kada će ostatak država, uključujući Aziju dobiti notifikaciju.

Još jedna od stvari koje dolaze sa Froyo-om je i Chrome To Phone aplikacija, koja vam pruža mogućnost da iz browser-a na desktopu pošaljete link ka vašem telefonu.

[via EuroDroid]

Tags: 2.2AndroidfroyohtcUpdatewildfire

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *