HTC One X: Spremite se, stiže Jelly Bean!

Objavio u 27/10/2012 u 10:54

Dugooočekivani Jelly Bean update za HTC One X je konačno krenuo! Kao što su mnogi očekivali, HTC je OTA update pustio poslednjeg petka u mesecu i time ispunio obećanje da će update krenuti u oktobru. Trenutno je dosupan samo u Tajvanu i Singapuru, ali se očekuje da će u narednim danima nastaviti kroz celu Aziju i Evropu. Kada će update stići do vas, isključivo zavisi od toga da li ste telefon kupili kod provajdera ili u slobodnoj prodaji, ali i od toga za koje je tržište namenjen vaš telefon.

Verzija koja nam stiže je Jelly Bean 4.1.1. Mnogi su očekivali da će HTC odmah pustiti 4.1.2 ali to se nije dogodilo. Nije isključeno da će HTC uskoro pustiti još jedan update koji će doneti 4.1.2 verziju koja donosi sitne ispravke. Očekuje se i da će Google u ponedeljak predstaviti 4.2 verziju Androida pa se nadamo da HTC neće dugo čekati sa novim update-om.

HTC je najavio da će Jelly Bean update polako stizati svima pa zato napunite baterije i spremite se da uživate uz Project Butter, Google Now, poboljšane notifikacije i sve ostalo što donosi JB.

Tags: htcJelly BeanOne XOTAUpdate

Autor
Saša Nedić Saša Nedić

Objavljenih tekstova: 57

Saša Nedič, po struci inženjer informatike i student master studija Industrijskog inženjeringa, web developer i dizajner, zaljubljenik u modernu tehnologiju i Android. Nakon Samsung Galaxy Note uređaja, sada poseduje HTC One X. U slobodno vreme se bavi muzikom i pisanjem. Obožava minimalistički dizajn, customizovanje Androida i Holo temu. Jedan je od pobednika Samsung Appsolutno Smart takmičenja.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *