HTC One X i HTC One X+ ostaju na 4.2.2 Androidu

Objavio u 14/01/2014 u 17:16

HTC definitivno ima problema sa podrškom. HTC je potvrdio da HTC One X i One X+ će zvanično ostati na Androidu 4.2.2 i neće dobijati dalji apdejt.

One X je bio HTC-ov flahship uređaj koji je dolazio sa Tegra 3 procesorom i sigurno bi mogao da izgura još dosta novih verzija Androida. Ipak, HTC je dao izjavu da budućih Android apdejta oficijelno neće biti za ovaj uređaj. One X+ je naslednik One X-a i imaće istu sudbinu kao i One X i ostaće na Androidu 4.2.2 sa Sensom 5. One X+ je dolazio sa Androidom 4.1 i dobio je samo jedan Android apdejt od HTC-a.

Nema daljih informacija od HTC-a u vezi ove odluke, ali ovo nije prvi put da kompanija ovako ispali svoje korisnika ukidanjem podrške.

Ja se samo pitam, kako je HTC zamislio da vrati poverenje kod svojih kupaca?

Tags: HOXhtcKitKatOne X

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *